Wie ben ik

Opgegroeid in de Achterhoek, groot geworden in Arnhem.

LEEFSTIJLCOACH (BLCN) | POSITIEVE GEZONDHEID | SPORT | TRIATHLON | ARNHEM | IBIZA

Een energieke, sportieve en creatieve leefstijlcoach (BLCN geaccrediteerd) die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Gedreven met oog voor grote lijnen, de kleine details én voor de mensen om haar heen . Gek op buitenspelen en vaak te vinden in Meinerswijk, Sonsbeekpark, de Veluwe of ergens in de Rijkerwoerdse plas.

0
Km gezwommen in 2022
0
Km gefietst in 2022
0
Km hardgelopen in 2022

Skills

Waar ben ik goed in? En wat vind ik leuk?

  • Positieve gezondheid
  • Leefstijlcoaching
  • Training geven bij Triathlon Vereniging Arnhem
  • Sport beoefenen en kijken
  • Triathlon
  • Social media
  • Webdesign

Talenkennis

Nederlands

Engels

Duits

Opleidingen
Trainingen
Diploma's
Certificaten

Moeiteloos Mensen Motiveren | Bureau Bewezen Effect | 2022
Introductie Motiverende gespreksvoering & Oplossingsgericht coachen | Bureau Bewezen Effect | 2021
Opleiding Leefstijlcoach (HBO, BLCN geaccrediteerd) | 2021/2022
Opleiding zwemtrainer – Zwemanalyse | 2020/2021
Masterclass Motiveren – NL Coach | 2020
Vertrouwenscontactpersoon – Academie voor Sportkader | 2019
Triathlon Trainer Niveau 1 – Nederlandse Thriathlon Bond | 2019
Basic Life Support, AED training | 2019
Facebook advertentiebeheer – The Social Project | 2018
Holacracy Practitioner Training | 2015
Promotion Management – NHA | 2006-2007
Business Management, Opleiding voor bedrijfskader (HBO) – Hogeschool van Utrecht | 2001 -2003
Middelbaar Toeristisch Recreatief Onderwijs (MBO)| Landstede Zwolle 1997 – 2001
Stage Palm Tours – Aruba – Sales representative
Stage EURO2000 – Gelredome Arnhem (EK Voetbal)- officemanagementHAVO – Isala College Silvolde | 1991 – 1997

Ervaring

Multifunctionele duizendpoot, onderdeel van de NOB en Sportcluster Veenendaal. Mijn werktaken verdeel ik over 32 uur per week en op volgorde van het aantal uur dat ik ermee bezig ben zijn deze taken:

Leefstijlcoach

2021 - HEDEN

Leefstijlcoach

Fitter voelen en blijven! Alles in het leven draait om balans. Hierbij kun je denken aan voeding, bewegen, ontspanning, stress en slaap maar ook je sociale omgeving en het ervaren van een zinvol leven. Als je gezond bent, werken al je lichamelijke systemen en je psyche optimaal met elkaar samen. Je bent dan beter in balans met je omgeving. Maar hoe hoe maak je eigenlijk gezonde keuzes en hoe zorg je ervoor dat je het blijft doen? Wat is nou eigenlijk een gezonde leefstijl? Welke sport- of beweegactiviteit past het best bij jou en waar moet je beginnen? Dit zijn vragen waar ik als leefstijlcoach samen met jou mee aan de slag gaat. Ik ondersteun je in het maken van een plan op maat en hoe je dat omzet in actie. Wil je graag stappen zetten op weg naar een gezonde leefstijl, meer balans krijgen, dan ben je op het juiste adres. Als gecertificeerd leefstijlcoach (Post-HBO) begeleid ik mensen op weg naar een gezonde leefstijl. Heb jij een doel waar je samen met mij aan wil gaan werken? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Verenigingsadviseur

2019 - HEDEN

Verenigingsadviseur

Een goede verenigingsadviseur is essentieel voor een sportbond. Het informeren en adviseren van verenigingen op bestuurlijk vlak is erg waardevol en helpt een vereniging in haar ontwikkeling. Het ondersteunen van verenigingsbestuurders in trajecten over bijvoorbeeld ledenwerving- en behoud, samenwerking met andere verenigingen in de regio, het inzetten van social media, AVG en VOG is dankbaar werk. Je helpt een vereniging er echt verder mee. Met enige regelmaat gaan we op bezoek bij de verenigingen en geven we workshops zoals sportief besturen of besturen met een visie, vieren we een jubileum met ze of drinken we gewoon een kop koffie. Zo weten we wat er speelt binnen onze verenigingen en kunnen we direct inspelen op vragen die een vereniging heeft.

Online (content) specialist

2009 - HEDEN

Online (content) specialist

De website is het visitekaartje van je organisatie en tegenwoordig is social media ook niet meer weg te denken in de communicatiestrategie van een organisatie. Als online (content) is mijn taak het up-to-date houden van informatie op deze kanalen in de breedste zin van het woord. Artikelen zoeken, delen, schrijven en betaalde Facebookcampagnes maken. Daarnaast denk ik graag mee over de ontwikkeling en uitvoering van verschillende online oplossingen voor de NOB waarbij de gebruiker centraal staat. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een online leden- en brevettenadministratiesysteem en het opzetten van een online leerplatform. Functionele, begrijpelijke systemen waar gebruikers blij van worden! Contentbeheer, en verzending nieuwsbrieven (MailChimp, MailPlus) Opzetten en onderhouden verschillende social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram) Maken van betaalde Facebookcampagnes. Online ledenadministratie, online brevettenadministratie, online leerplatform, online documentensysteem, onderhoud diverse websites.

Opleidingscoördinator

2007-heden

Opleidingscoördinator

Een belangrijke rol binnen de NOB is de rol van coördinatie instructeursopleidingen. Dit houdt onder andere in het opstellen van opleidingsjaarplannen en de inventarisatie van de opleidingsbehoefte. Het afhandelen van alle administratieve- en overige zaken van de plaatsing van cursisten. Informatiepunt voor docenten en trainers over de opzet van de opleidingen en het aanspreekpunt voor cursisten, docenten en trainers bij praktische vragen of problemen in het proces van de cursist. Natuurlijk hoort het evalueren van de resultaten van het ontwikkelde beleid ook tot deze rol.

VCP

2019 - HEDEN

Vertrouwenscontactpersoon

Als vertrouwenscontactpersoon ben ik het eerste aanspreekpunt voor sporters, ouders van jonge sporters, trainers of bestuursleden die te maken hebben met vragen, vermoedens, meldingen of klachten over grensoverschrijdend gedrag. Ik bied een luisterend oor en geef algemene informatie, vertel welke stappen iemand kan zetten en help bij het zoeken naar oplossingen of verwijs indien nodig door naar andere instanties.

Office manager

2016-2017 / 2020

Office manager

Tijdens langdurige afwezigheid van een collega heb ik de rol van officemanager op mij genomen. De rol van officemanager in een klein team is heel divers en daardoor enorm aantrekkelijk. Regelaar, van alle markten thuis, altijd weten wat er speelt zodat je overal in kan duiken. Organisatorische zaken regelen zoals vergaderingen, lunches, reizen, feestjes et cetera. Fungeren als aanspreekpunt voor facilitaire beheer, automatisering en huisvesting. Ondersteunende werkzaamheden voor directie, bestuur en management. Het opzetten, implementeren en beheren van diverse interne processen en werken aan de verbetering van de huidige. Post, e-mail, agenda- en telefoonbeheer.

Leden- en brevettenadministratie 

2003 - 2009

Leden- en brevettenadministratie

Bij de NOB ben ik begonnen als administratief medewerker. Het doel van deze functie was het op een zo efficiënt mogelijke manier leden- en brevettenadministratie bijhouden. Registreren en (laten) verzenden van brevetten die per post of per mail opgestuurd worden. Het verwerken van betalingen, voorraadbeheer van de brevetten, telefoon en e-mail beantwoorden, mutaties van verenigingen verwerken, binnengekomen post afhandelen en aanspreekpunt voor leden.

Contact

Waarschijnlijk ben ik aan het buitenspelen maar gelukkig zijn er genoeg opties om met me in contact te komen!